Muring og fasadearbeid

Flyt Entreprenør AS utfører muring og fasadearbeid på alle typer næringseiendom, sameier, borettslag og bygårder i de fleste store byer i Norge. Vi legger stor vekt på kvalitet og kompetanse, og er svært tilgjengelig og imøtekommende for våre kunders ønsker og krav. Vår kompetanse, erfaring og innovative løsninger sørger for en smidig prosess med høy transparens og kvalitet.

Fasaderehabilitering med innovative løsninger

Fasaderehabilitering kan være omfattende og krever høy faglig kompetanse i alle fasene av prosjektet. Flyt Entreprenør har lang erfaring med fasaderehabilitering, og bruker kun kvalifiserte og kvalitetsbevisste malere og murere. Vi har også erfaring med flere ulike typer oppdrag, alt fra verneverdige bygårder som krever antikvarisk behandling til nyere bygg med moderne behandling.

Flyt Entreprenør benytter flere innovative verktøy for å effektivisere prosjektgjennomføringen og gi dere som kunde god innsikt i alle prosjektets faser. Gjennom verktøyet CheckD gir vi deg som kunde innsikt i prosjektet, og systemet gir dere mulighet til å følge med på gjennomføringen underveis. Befaringer kan også gjennomføres med hjelmkamera som gjør at alle kan følge med selv om man ikke har mulighet til å være tilstede fysisk. På større prosjekter benytter vi StreamBeam, som blant annet gir dere som kunde mulighet til å se hvordan hele prosjektet skal være gjennom en 3D-modell av prosjektet.

En trygg samarbeidspartner på fasaderehabilitering

Flyt Entreprenør etterstreber å være tilgjengelige, imøtekommende og omstillingsdyktige i alle faser av prosjektet. Dette innbefatter god prosjektering i forkant samt fleksibilitet i tilfelle noe skulle endres underveis i prosjektet. Enten det er uforutsette endringer eller nye ønsker eller krav fra kundens side, strekker vi oss langt for å tilpasse oss dette.

Flyt Entreprenør er en Miljøfyrtårn-bedrift og dokumenterer vår miljøinnsats og samfunnsansvar gjennom dette. Sertifiseringen er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp og er godkjent som miljødokumentasjon i anbudskonkurranser. Dette er et viktig aspekt for oss og viser at vi ønsker å ta vår del av miljøansvaret.

Følg med på prosessen

Flyt Entreprenør benytter flere innovative verktøy for å effektivisere prosjektgjennomføringen og gi dere som kunde god innsikt i alle prosjektets faser. Gjennom verktøyet CheckD gir vi deg innsikt i prosjektet, og systemet gir dere mulighet til å følge med på gjennomføringen underveis. Befaringer kan også gjennomføres med hjelmkamera som gjør at alle kan følge med selv om man ikke har mulighet til å være tilstede fysisk. På større prosjekter benytter vi StreamBeam, som blant annet gir dere mulighet til å se hvordan hele prosjektet skal være gjennom en 3D-modell av prosjektet.

Kontakt Flyt Entreprenør for befaring

Vi bistår med uforpliktende befaring i tilbudsfasen for at vi kan vurdere tilstanden på fasaden og gi en presis vurdering på som kreves for å få bygget tilbake til dets prakt og originale utseende.
Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om ditt fasadeprosjekt.

Har du spørsmål?