Innredning av lokaler og næringseiendom

Et lokale, uansett om det er en butikk, et kontor eller en stor næringseiendom, tiltrekker seg både kunder, ansatte og leietakere om det er innbydende. Men hvor enkelt er det egentlig å innrede slike lokaler selv, både med tanke på funksjon, design og stil? Vi i Flyt Entreprenør hjelper deg i prosessen med å skape drømmelokalet!

Innredning fra A-Å

Vi hjelper deg med alt av innredning fra A-Å. Vårt mål er at du som kunde skal bli fornøyd, uansett hvor stor del av prosessen du ønsker å være med i. Om du selv har en interiørarkitekt, vil vi selvsagt samarbeide godt med vedkommende. Vår jobb er å være fleksibel, bidra med de beste løsningene og sørge for at ditt drømmelokale blir en realitet!

Våre innredningstjenester består av:

  • Befaring av ditt lokale eller næringseiendom
  • Interiørarkitekt ved behov
  • Planlegging og innredning
  • Lage egenproduserte møbler
  • Butikkinnredning
  • Sørge for at alt fra A-Å går knirkefritt

Vi har lang og bred erfaring fra prosjekter i ulike størrelser. Med vår bakgrunn hjelper vi deg med praktiske og gode løsninger, ser på ulike forslag og kommer med gode råd. Vi har et tett samarbeid med de markedsledende leverandørene, som gjør at du som kunde alltid får beste tilgjengelige kvalitet i forhold til kostnad.

Ved behov kan vi også hjelpe til med å bygge og tilpasse næringslokalet.

Egenproduserte møbler til ditt nye lokale

Vi har selv erfart slitet med å finne de rette møblene både med tanke på størrelse, design og farge. Det er ikke alltid at det man har sett for seg finnes på markedet, og derfor har vi i Flyt Entreprenør gjort noe med det. Vi produserer i dag egenproduserte møbler, hvor du kan være med på å bestemme absolutt alt. Dette gjør det mulig for deg å få oppfylt drømmen, uten å måtte inngå noen kompromisser.

Følg med på prosessen

Flyt Entreprenør benytter flere innovative verktøy for å effektivisere prosjektgjennomføringen og gi dere som kunde god innsikt i alle prosjektets faser. Gjennom verktøyet CheckD gir vi deg innsikt i prosjektet, og systemet gir dere mulighet til å følge med på gjennomføringen underveis. Befaringer kan også gjennomføres med hjelmkamera som gjør at alle kan følge med selv om man ikke har mulighet til å være tilstede fysisk. På større prosjekter benytter vi StreamBeam, som blant annet gir dere mulighet til å se hvordan hele prosjektet skal være gjennom en 3D-modell av prosjektet.

En uforpliktende prat om innredning

Har du behov for å oppgradere lokalene, få hjelp i planleggingsprosessen eller ønsker å finne noen som kan bidra med alt fra A-Å? Vi tar gjerne en uforpliktende prat over en kaffekopp for å høre mer om ditt prosjekt. Kontakt oss på post@flytas.no eller 24 02 25 25 i dag!

Har du spørsmål?