Karrieremuligheter i Flyt Entreprenør

Bli en av oss

Er du interessert i et stimulerende og variert arbeid i et voksende selskap? Ønsker du å jobbe sammen med dyktige og hyggelige kolleger? Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med kompetente personer som kan komplettere våre behov for ytterligere kompetanse. Send oss gjerne en åpen søknad. Forklar hvilket område/type stilling du er interessert i, eks. Prosjektleder, Tømrer, Murer, etc. 

«Jeg fikk et overbevisende inntrykk om at Flyt har en fremoverlent og positiv gjeng som vil i fellesskap skape en fenomenal utvikling.»

– Bjørnar Gundersen / Ny prosjektsjef i Flyt Entreprenør

Jobbe i Flyt

Variasjon og utvikling

I Flyt har vi varierende og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi er opptatt av faglig utvikling og muligheten til å alltid forbedre oss i arbeidet vi gjør. 

Karrieremuligheter

Vi er en bedrift i vekst og er alltid på utkikk etter nye ansatte som vil være med på laget. Etter hvert som bedriften vokser skapes det flere roller, og flere ansvarsområder blir synliggjort.

Fellesskap

God takhøyde og humor står høyt hos Flyt. Vår kultur bygger på entusiasme, kompetanse og utfordringer som vi løser sammen. Vi samles spontant til after-work og andre sosiale settinger. 

Legg til din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fordeler

Vi vil at våre ansatte tar vare på helsen sin og vi vet at bedriften tjener på at du har det bra. Vi er fleksible i tilretteleggingen for at du skal få en best mulig arbeidsdag. Fleksitid og muligheter for hjemmekontor er noe vi benytter oss av i Flyt.

Legg til din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.